Nou empat del CF Cubelles en la pretemporada

18 de setembre de 2020

Els cubellencs van dominar la primera part però van acabar empatant a 2 davant l'At. Vilanova

El CF Cubelles va sumar un nou empat en el partit amistós que el va enfrontar dijous al vespre a l'Atlètic Vilanova de 3a Catalana. Els de Vilagut van tenir dues cares molt definides. A la primera part l'equip va dominar tant el joc com en el marcador, ja que al final de la primera part es va tancar amb un 2 a 0.

A la segona part, el tècnic del Cubelles va introduir canvis seguint la planificació de la temporada i l'equip va perdre el control. Els vilanovins van estar més atents i van aconseguir empatar el partit transformant una pena màxima. Un 2 a 2 que va deixar sense resposta l'equip blau.

El C.F. Cubelles ha pogut sumar una victòria en la pretemporada i quatre empats, sense perdre cap partit. El conjunt blau encara ja la recta final de la pretemporada amb els últims dos amistosos abans de debutar en lliga el dissabte 3 octubre.

El pròxim partit serà diumenge 20 de setembre a Calafell a les 19 h i la darrera prova abans del debut serà dissabte 26 de setembre al Josep Pons i Ventura.