El C.F. Cubelles cau a casa davant del lider el Sant Cugat per 1 a 2 tot i avançar-se en el marcador

17 de febrer de 2020

Triple derrota dels equips sèniors del C.P. Cubelles mentre que el Voleibol suma victòries en les fases de permanència (femení) i ascens (masculí).

Jornada prèvia de carnaval que coincidia amb descans pel que fa a la competició de bàsquet. El C.F. Cubelles tenia partit complicat amb la visita al Josep Pons i Ventura del líder el Sant Cugat. Els Cubellencs van avançar-se al marcador amb un gol de Francesc Medina als vint minuts de partit. L'alegria no va durar gaire, ja que l'empat va arribar quatre minuts més tard. Amb aquest marcador s'arribava al descans.

A la represa els cubellencs van aguantar el resultat fins als últims vint minuts de partit quant els visitants li donaven la volta al marcador situant el definitiu 1 a 2.

Amb la derrota el Cubelles perd una posició (11è) i se situa a quatre punts per sobre del descens.