Intercanvi de retrets entre Junts per Cubelles i ERC per la moció contra la inhabilitació del president Torra i l'eurodiputat Junqueras

24 de gener de 2020


Junts per Cubelles lamenta el rebuig d’ERC en l'últim ple a la urgència de la moció sobre Torra i Junqueras. Els republicans insisteixen que no se’ls va informar a temps i qualifiquen de “postureo” l’actitud del portaveu de Junts per Cubelles.

En el ple municipal d'aquest dimarts Junts per Cubelles va presentar per urgència una moció contra la inhabilitació del president Torra i l'eurodiputat Junqueras dicatada per la JEC. La moció no va superar la urgència amb el vot en contra, entre d'altres, d'ERC. Junts per Cubelles ha lamentat aquest rebuig d’ERC mentre que els republicans insisteixen que no se’ls va informar a temps i qualifiquen de “postureo” l’actitud del portaveu de Junts per Cubelles.

Des d’ERC consideren que Junts per Cubelles no va tramitar la moció de la manera adequada. Junts per Cubelles respon que el govern també ha presentat punts per urgència en ocasions el mateix dia del ple.

El 8 de gener passat, l’Associació Catalana de Municipis i l’AMI van proposar públicament a tots els ajuntaments associats una moció contra la inhabilitació del president Torra i l’eurodiputat Junqueras.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles