El femení del CB Cubelles ha plantat cara contra el Prat, líder imbatut del seu grup

19 de desembre de 2019

L'equip es desplaça al pavelló del CB Nou Esplugues per acomiadar l’any aquest dissabte a les quatre de la tarda.

El femení del CB Cubelles ha plantat cara contra el Prat, líder imbatut del seu grup. Tanmateix, els minuts finals del segon quart, les cubellenques no van anotar cap punt i el Prat ho va aprofitar per ampliar el marcador.  La derrota final 61 a 66 de les cubellenques ha vingut sobretot per un segon quart en què el Prat es va avançar fins als 15 punts de distància. Un marcador que malgrat els esforços en l’inici del tercer quart i el final del partit, les cubellenques ja no van poder remuntar.

Vicky Marcos lamenta que aquesta diferència va marcar tot el partit.

Laura Mateos es va convertir en la jugadora més destacada del partit amb 24 punts. La derrota del CB Cubelles no va ser l’única a la part alta de la classificació. El nou bàsquet Olesa també va caure, en el seu cas contra el Tarragona. Malgrat que l’Olesa manté la segona posició amb una victòria més que el Cubelles, l’entrenadora Vicky Marcos destaca que a banda del Prat, el grup està molt competit per les primeres posicions.

L’última jornada del 2019 pot ser important per definir aquest garbuix d’equips que competeixen per sota del Prat. I és que hi haurà dos enfrontaments directes de la part alta de la classificació. El Prat rebrà el Barça Sant Feliu i l’Olesa visitarà la pista del Sant Just. Per la seva banda, el CB Cubelles es desplaça al pavelló del CB Nou Esplugues per acomiadar l’any aquest dissabte a les quatre de la tarda. L’entrenadora Vicky Marcos ha valorat les dificultats d’aquesta última jornada abans de nadal.

Actualment el primer sènior femení del CB Cubelles, patrocinat pel Cava and Roll, ocupa la tercera posició del grup 4 de Segona Catalana.

Pel que fa als altres dos sèniors del CB Cubelles, el masculí ha perdut aquest cap de setmana 61 a 52 a la pista del Brafa de Barcelona. L’equip continua ara tercer per sota amb 3 victòries i 7 derrotes aquesta temporada. El proper partit el jugaran a casa aquest dissabte a les vuit del vespre contra el Montpedrós B, un rival directe a la part baixa de la classificació amb el mateix balanç de derrotes i victòries que el Cubelles.

El segon sènior femení, per la seva banda, ha guanyat 52 a 50 al Martorell. Les cubellenques es mantenen setenes del grup 2 de tercera catalana. L’últim partit de l’any serà contra el cuer de la classificació, el Joventut Castelldefels, que encara no ha aconseguit cap victòria. Les cubellenques jugaran fora de casa aquest diumenge a tres quarts d’onze del matí.