El CF Cubelles es retroba amb la victòria després de set jornades

17 de desembre de 2019

El marcador (4-0) camufla un partit molt igualat que no es va desencallar fins al minut 66. El primer equip s'acomiadarà del 2019 aquest diumenge al camp del tercer classificat, la UD Bellvitge.

El CF Cubelles ha guanyat 4 a 0 a la UE Sant Joan Despí aquest dissabte al camp municipal Josep Pons i Ventura. Malgrat el resultat final, el partit es va mantenir molt igualat durant tres quarts del temps reglamentari. Els cubellencs no van trobar porteria fins al minut 21 de la segona part amb un gol d'Alan Enfedaque que va entrar de la banqueta al minut 57 en el lloc d'Ivan Valero. El golejador Jan Casas va aconseguir el 2 a 0 al minut 73. A partir d'aquí el partit es va posar de cara pel CF Cubelles que el minut 87 va fer el 3-0, gol de José Luís Pardo, qui va substituir a Francesc Medina. Poc després, al minut 88, en Jan Casas va anotar el 4 a 0 definitiu i el seu segon gol particular que el confirma com el pitxitxi de l'equip aquesta temporada amb 10 gols.

Amb aquest tres punts, el primer equip del CF Cubelles escala fins a la vuitena posició amb 20 punts (5 victòries, 5 empats i 4 derrotes). A hores d'ara queda en la lluita d'un grup de sis equips que tenen entre 21 i 18 punts a la classificació. D'altra banda, al grup 3 de Segona Catalana aquesta jornada també hi ha hagut canvi de líder. La UE Sitges ha empatat 3 a 3 al camp del Fontsanta-Tatjó i el Club Sant Cugat Futbol ho ha aprofitat per avançar-lo guanyant al cuer, el San Mauro, per 2 a 1.

La propera jornada serà l'última del 2019. El CF Cubelles li tocarà viatjar al camp de la UD Bellvitge que actualment ocupa la tercera posició amb 28 punts. Un equip que ve d'empatar al camp del Can Buxeres, tercer per la cua. EL partit es dispuatarà el diumenge 22 de desembre a un quart d'una del migdia. De la propera jornada també destaca el derbi comarcal CE Olivella contra la UE Sitges que es jugarà a la mateixa hora que els cubellencs.