El CF Cubelles perd davant el Vilafranca

20 d'agost de 2010

Els cubellencs van plantar cara els primers minuts, però la superioritat del Vilafranca va deixar un 2 a 6 al marcador final

El Club de Futbol Cubelles va jugar diumenge passat contra el Vilafranca el clàssic partit amistós de Festa Major. Els cubellencs van plantar cara els primers minuts, però la superioritat del Vilafranca va deixar un 2 a 6 al marcador final. El primer equip va tornar a jugar a casa, cosa que no feia des de l’última jornada de lliga, quan va aconseguir el títol i l’ascens. L’onze titular cubellenc va estar format per Lolo a la porteria i al camp Quique, Almirall, Fran, Iván, Gonzalo, Jesús, Raúl, Sergi, Cristian i Adrià. També van jugar tots els suplents, és a dir, Óscar, Dani, Javi, Carles, Aleix, Luismi i Vives.

Les sensacions de la tornada van ser força bones. Sobretot, perquè va ser el Cubelles qui va estrenar el marcador. Un gol de Raúl al minut 11 va ser el resultat d’un començament molt agressiu del Cubelles. De seguida, però, el Vilafranca va posar-se seriós i va empatar al minut 17, gràcies a un gol d’Ismael. El cubelles va aconseguir aguantar el resultat fins el 37 de la primera, quan Alabau va posar per davant els visitants. El mateix jugador va marcar els dos següents gols ja a la segona part, concretament al minut 59 Alabau feia el tercer pel Vilafranca i al minut 64 arrodonia el seu hat-trick marcant l’un a quatre. Amb tot de cara, els vilafranquins van pressionar en atac i van marcar el cinquè, obra de David al minut 76, i el sisè al 85.El cubelles va poder tornar a marcar ja al final del partit al minut 87 mitjançant Gonzalo.

El partit de Festa Major ha servit per recuperar les sensacions damunt del terreny de joc, i Delfí Farreras haurà pogut comprovar quin és l’estat de forma actual de la seva plantilla que haurà d’entrenar de valent i amb molta càrrega física d’aquí a l’inici de la nova temporada a primera.