El SuperMatiCustom es celebra a Cubelles del 10 al 15 de juliol

8 de juliol de 2019


El cap de cartell del festival rocker, que està organitzat per Hollister Bar de Cubelles, serà Los Rebeldes. També hi actuaran Elena Ley Band, Noctàmbuls o moltes d’altres bandes d'estils rockabillys

Des del Hollister Bar de Cubelles tornen a organitzar entre el 10 i el 15 de juliol un esdeveniment de nostàlgia rockera. El cap de cartell del festival rocker SuperMatiCustom serà Los Rebeldes, autors d'himnes de finals dels anys 80 com Mediterràneo. A banda, de Los Rebeldes també hi actuaran Elena Ley Band, Noctàmbuls o moltes d’altres bandes d'estils rockabillys. L'espai escollit és als jardins de la casa del polígon de Les Salines (carrer Vallespir, 7). Hi haurà jornades gratuïtes i dues nits amb concerts de pagament. Aquesta és la tercera edició del Supermaticustom. Dani de Simón, és un dels organitzadors de l’esdeveniment.

 Un dels objectius del SuperMatiCustom és sumar el món de les motos i els cotxes dels anys cinquanta amb l’ambient dels grups de rock. Així ho ha explicat Dani De Simón.

Des del Hollister Bar de Cubelles formen part d'una associació multicultural del moviment rocker. En aquest sentit, segons ha apuntat Dani de Simón des del seu local s'impulsa al joves perquè tinguin una oportunitat musical.

El Hollister Bar de les Salines és l’impulsor del SuperMatiCustom. Les entrades costen 28 euros per divendres i dissabte. L’organització també posa a disposició un abonament de 50 euros per tot el cap de setmana. La resta de jornades seran gratuïtes.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles