El C.F. Cubelles amplia l'avantatge després de superar al Piera per 0 a 1

2 d'abril de 2019

Els cubellencs aprofiten la derrota de l’Òdena per agafar més avantatge amb els segons classificats

Escolta l'entrevista amb Xavier Vilagut, entrenador del C.F. Cubelles (cliqueu sobre l'enllaç)

El Cubelles va realitzar diumenge passat un partit seriós en el seu desplaçament a Piera. Els de Xavier Vilagut, sabien de la victòria de l'Olivella sobre l’Òdena i de la possibilitat d’ampliar el seu avantatge.

Els blaus que arribaven amb algunes baixes al partit van realitzar un partit molt seriós amb el control de la pilota i generant ocasions de gol. Biel va ser l’autor del 0-1 al minut 25 del partit, aprofitant un servei de banda servit per Erik Reyes que deixava al migcampista amb bona situació per anotar.

Tot i tenir el partit sota control, el Cubelles no va ser capaç de sentenciar en algunes de les ocasions que va generar. Els locals en els darrers minuts van crear alguns problemes a la defensa cubellenca que va resistir fins el xiulet final.

Amb la victòria, el Cubelles és primer amb sis punts d’avantatge sobre el Moja i l’Olivella; i està a set punts de l’Òdena, a falta de set jornades per finalitzar la competició.

El proper partit serà aquest dissabte, 6 d'abril a les 17:30h al Josep Pons i Ventura, amb la visita del Capellades equip que lluita per evitar el descens.