El CF Cubelles empata 1 a 1 contra l’Òdena i conserva el liderat i la distància de 3 punts

26 de febrer de 2019

Aquest cap de setmana que ve s’atura la competició per Carnaval i després torna un altre enfrontament directe, ara contra l’Olivella.

El CF Cubelles arriba a l'aturada de Carnaval líder del grup 12 de 3a catalana amb 58 punts. Aquest cap de setmana ha aconseguit un empat (1-1) contra el seu rival més directe, l'Òdena (55 punts), que deixa la classificació de la part alta congelada com a mínim fins la propera jornada, prevista pel 9 de març al camp municipal Josep Pons i Ventura. Serà un altre partit vital pels cubellencs, que aquest cop s'enfrontaran contra l'Olivella, quart amb 52 punts.

Pel que fa al partit contra l'Òdena, el CF Cubelles es va posar davant en el marcador amb un gol de Francesc Medina al minut 14. L'equip va intentar augmentar la diferència però l'Òdena va demostrar que és un equip ordenat i compacte en defensa. Però quan semblava que el CF Cubelles es quedaria uns tres punts molt definitius per les opcions de guanyar la lliga, en el temps afegit amb l'Ódena penjant les pilotades desesperades va arribar el gol de l'empat.

En definitiva, com en la primera volta (0-0) repartiment de punts entre els dos equips més en forma i amb més ambició del grup 12 de 3a Catalana. El CF Cubelles, però, no es podrà relaxar massa perquè després de Carnaval s'haurà d'enfrontar a un calendari complicat amb tres derbis del Garraf seguits: contra l'Olivella, la Penya Jove i el Ribes.