El CF Cubelles suma una nova victòria amb el 3 a 1 contra el Riudebitlles

6 de febrer de 2019

Abans del partit els jugadors van recordar el porter Llor, lesionat per tota la temporada. Els blaus encadenen set victòries consecutives i mantenen el lideratge amb tres punts d'avantatge amb el segon, l'Òdena.

El CF Cubelles va superar per 3 a 1 el Riudebitlles en el partit disputat el dissabte al Josep Pons i Ventura. Els jugadors entrenats per Xavier Vilagut van sumar la setena victòria seguida en el campionat de lliga. La prèvia del partit va estar marcada pel detall de la plantilla, que va saltar al terreny de joc amb una samarreta en suport al porter Fran Llor que es perdrà el que queda de temporada per una lesió.

Pel que fa al joc, els dos gols locals en els primers vint minuts materialitzats per José Luis Pardo i Francesc Medina van deixar el partit ben encaminat. Els visitants però van retallar distancies i la primera part va acabar amb l'ajustat 2 a 1.

En la represa, el Cubelles va ampliar distàncies gràcies a un penal transformat per Francesc Medina (19 gols en 19 partits jugats). Amb el 3 a 1 al marcador, l'equip va gestionar el partit amb certa tranquil·litat fins al final. El marcador ja no es va moure tot i que el Cubelles va jugar els darrers deu minuts amb un jugador menys, a causa de l'expulsió de Capa per doble amonestació.

Amb els tres punts el C.F. Cubelles continua líder del grup 12 de 3a catalana i manté les distàncies en una jornada sense sorpreses pel que fa als seus perseguidors.

La part alta de la classificació ha quedat ara amb el Cubelles amb 51 punts, l'Òdena amb 48, l'Olivella 46 i el Moja 43.