Resultats dels equips cubellencs

22 d'octubre de 2018

Destaquen les victòries del primer equip del CF Cubelles i del femení del CP Cubelles.

Futbol

Victòria 1 a 0 del CF Cubelles contra la Penya Jove de les Roquetes. El gol cubellenc va arribar a les acaballes del partit, al minut 87 i en una jugada amb polèmica que Francesc Medina va saber aprofitar. Els rivals directes del CF Cubelles al grup 12 de 3a Catalana no van fallar i es manté l’empat a 20 punts amb l’Olivella. Ben a prop continua l’Òdena que va tornar a guanyar i ara té 19 punts i un partit pendent. La propera jornada pel CF Cubelles serà un altre derbi comarcal. Aquest cop contra el Ribes fora de casa. Un Ribes que després de tres derrotes seguides ha aconseguit guanyar els últims dos partits que ha jugat.

Futbol sala

Derrota molt ajustada 8 a 7 del CFS Cubelles a la pista del Nou Escorial B. Els cubellencs van anar bastanta estona per davant al marcador. Al minut 2 amb el primer gol de Sergio Palacios. Al minut 3 el Nou Escorial va empatar i el Cubelles va reaccionar amb dos gols seguits de Bernat Fonoll al minut 11 i al 12. Al minut 17 d'un partit molt trencat el resultat era de 2 a 5 a favor dels cubellencs. El rival va decantar la balança a la part final i es va emportar els tres punts. El CFS Cubelles ha perdut els tres partits que ha jugat fins ara, tots tres fora de casa, i continuen a la part baixa del grup 3 de segona divisió.

Bàsquet

El sènior femení ha perdut a la pista de l’Olesa per un contundent 61 a 42. És la segona derrota de la temporada. Tot i això, les cubellenques mantenen la segona plaça de la classificació. El proper partit serà diumenge a casa contra el Sant Just.

El sènior masculí del CB Cubelles també ha perdut, en aquest cas per només 3 punts, 78 a 75 a la pista del Tecla Sala B, un equip que no havia guanyat cap partit fins ara. La propera jornada serà a casa, diumenge a la tarda contra la Gornal.

Hoquei

En hoquei el sènior masculí tampoc no ha aconseguit guanyar contra l’Alpicat que s’ha imposat per 7 a 5. En canvi, el femení ha guanyat el seu primer partit de la temporada amb un clar 4 a 0 contra el Sant Feliu.

Voleibol

El sènior femení va perdre 2 a 3 a casa contra l'Elisabeth Salou. És la primera derrota de la temporada per les cubellenques, que es posen terceres del grup A de 4a divisió. La propera jornada visiten els Monjos.

El sènior masculí del CV Cubelles va caure 3 a 0 contra el líder, el Tarragona SPSP. L'equip és ara segon del grup C de 2a divisió. El proper partit serà a casa contra el Bellvei, empatat a punts amb el Cubelles.