Aquest divendres s’inaugura una exposició sobre els pastorets

9 de febrer de 2018


Els Amics del Castell i el Grup de Teatre del Casal de Cultura col·laboren per fer un repàs a la història d’aquesta obra des de les representacions dels anys 90 fins a la recuperació d’aquest any

Cartell de la inauguració de l'exposició

 

Aquest divendres s’inaugura una exposició sobre els pastorets. Els Amics del Castell i el Grup de Teatre del Casal de Cultura col·laboren per fer un repàs a la història d’aquesta obra des de les representacions dels anys 90 fins a la recuperació d’aquest any. L'acte d'inauguració, que anirà a càrrec d’Antoni Pineda i Montse Torrado, tindrà lloc aquest divendres 9 de febrer, a les 19.00, a la sala d’actes del Centre Social. 

 

El dia de Reis de 1990, el Grup de Teatre del Casal de Cultura recuperà per a Cubelles la representació d’Els Pastorets que en anteriors èpoques havien portat a l’escenari altres col·lectius teatrals de la vila. L’obra de Folch i Torres es va dur a terme, a la Societat L’Aliança, fins al 2000. Ara, després d’anys d’absència, el mateix elenc teatral ha tornat a representar, amb gran èxit l’obra, motiu pel qual hem cregut oportú oferir aquesta exposició.

 

L'exposició sobre els pastorets organitzada pels Amics del Castell compta amb la col·laboració del Grup de Teatre del Casal de Cultura. La mostra fotogràfica restarà oberta durant el mes de febrer en horari del Centre Social.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles