El CF Cubelles guanya per 3-0 al Joventut Ribetana

20 de novembre de 2017

L'equip local suma la dotzena victòria en dotze jornades, i es manté líder amb cinc punts d'avantatge amb el segon classificat

El CF Cubelles va superar amb més comoditat de l'esperada a la Joventut Ribetana el passat dissabte. Els de Ribes van posar però contra les cordes als cubellencs a la primera part, amb un plantejament defensiu i aprofitant els contraatacs, així van gaudir de les millors oportunitats. El porter cubellenc, Llor va fer alguna intervenció de mèrit per mantenir a zero la seva portaria. Al fil del descans i amb empat al marcador la Juve va reclamar un penal sobre Morillas, però la col·legiada no va xiular.

A la represa i quan tothom s'esperava un guió similar, el partit es va trencar amb una errada del porter visitant, Mario León. Tot just s'havien disputat dos minuts, en una pilota sense aparent dificultat i després de blocar-la, a León se li escapava incomprensiblement la pilota, això ho aprofitava Erik Reyes per marcar a plaer. Els de Ribes reaccionaven immediatament amb un xut des de la frontal de Morillas que, una vegada més, aturava Llor. El Cubelles sentenciava el partit al minut 60, amb l'expulsió d'Eloi, jugador de la ribetana, per doble groga. En la mateixa jugada, Adrià Robert marcava un autèntic golàs de falta, i posava el 2 a 0 al marcador.

Amb inferioritat numèrica els visitants intentaven reaccionar però, el Cubelles encara arrodoniria el marcador amb un gol d'Alan. El davanter aprofitava una gran passada d'Erik per superar al porter visitant i marcar a plaer. Amb el 3 a 0 al marcador, els últims minuts, els dos equips van aixecar el peu de l'accelerador signant l'armistici, conscients que encara manca molta competició. D'aquesta manera el Cubelles suma la dotzena victòria en dotze jornades, i es manté líder amb cinc punts d'avantatge amb el segon classificat.