L’alcaldessa assegura que es posa a disposició de les famílies de l’escola Charlie Rivel

13 d'octubre de 2017


Rosa Fonoll, que no ha volgut atendre a Ràdio Cubelles, ha lamentat en declaracions al Canal Blau que les famílies “hagin anat a fora a dir-ho quan tenen l’Ajuntament tan a prop”.

Un grup de famílies, ara amb el suport de l'AMPA, han estat recollint signatures perquè es talli el trànsit del passeig de Vilanova mentre es fa la sortida dels alumnes de l'escola Charlie Rivel. La direcció del centre admet que hi ha situacions de perill i que és preferible que es talli el trànsit, però també recorda a les famílies que han de vigilar que no passin cotxes perquè no sempre hi haurà agents municipals per aturar els vehicles. Ara l'alcaldessa Rosa Fonoll, que no ha volgut atendre Ràdio Cubelles, ha comentat la situació en declaracions al Canal Blau. Segons diu, l'Ajuntament es posa a disposició de parlar amb les famílies i de conèixer quins canvis farien en el dispositiu de seguretat. Així i tot, l'alcaldessa ha lamentat que les famílies no hagin demanat primer una reunió amb ella per poder valorar totes les opcions de manera conjunta.

 

A l'hora que surten els alumnes de l'escola Charlie Rivel, uns 300 escolars i els seus familiars i acompanyants s'ajunten a la vorera i ocupen una part de la calçada. Fins ara els agents han recordat a tothom que el trànsit es manté obert i que s'han de respectar els passos de vianants.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles