L'Associació Foment del Pubillatge del Garraf ha estat registrada recentment a Cubelles

25 d'agost de 2017


A nivell comarcal es va presentar al mes de juny a Vilanova. L’entitat comarcal ha estat creada per dinamitzar el pubillatge a la comarca i organitzar el certamen comarcal del Garraf

 

 

Entrevista a Robert Monzonis, videpresident de l'Associació Foment del Pubillatge del Garraf. (Cliqueu enllaç)

 

L'Associació Foment del Pubillatge del Garraf ha estat registrada recentment a Cubelles. L’entitat comarcal ha estat creada per dinamitzar el pubillatge a la comarca i organitzar el certamen comarcal del Garraf. La idea amb la que neix la entitat és la de potenciar que tots els municipis del Garraf tinguin la figura de l’hereu i pubilla, i poder escollir després un representant del territori que representi la comarca arreu del país.

 

El vicepresident d’aquesta entitat, Robert Monzonis va ser escollit hereu de Catalunya l’any 2015. A partir d’aleshores reconeix que va descobrir un món i va començar a relacionar-se amb Foment de les Tradicions Catalanes. Ara vol trobar la manera d’estendre el pubillatge a d’altres municipis de la comarca. Robert Monzonis ha explicat que volen intentar crear una proclamació de pubillatge d’àmbit comarcal. Cubelles va acollir el certamen de l’Hereu i la Pubilla de Catalunya la tardor del 2015. La proclamació local es manté dins del context de la Festa de la Verema i Robert Monzonis considera que a nivell municipal s’ha revitalitzat.

 

D'altra banda, en la mateixa entrevista, Robert Monzonis ens explica com es portarà a terme l'acte de proclamació del nou pubillatge a la Festa de la Verema del 2017. 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles