La Festa de la Verema de Cubelles, cada vegada més a prop

22 d'agost de 2017


Enguany es commemoren 30 anys. La festa que es celebrarà del 8 al 10 de setembre servirà per tancar l'estiu.

Entrevista a Raül Mudarra, regidor de Dinamització Econòmica, Comerç i Turisme (cliqueu sobre l'enllaç)

Reportatge balanç pubillatge 2016 (cliqueu sobre l'enllaç)

 

La Festa de la Verema de Cubelles ja està cada cop més a prop. Enguany es commemoren 30 anys. La festa, que es celebrarà del 8 al 10 de setembre, servirà per tancar l'estiu. Es tracta d'una festa pels amants de la cultura, el vi, la música i on tampoc hi faltarà ni el pubillatge ni els homenatges a la pagesia amb el lliurament dels pàmpols. Una festa que contindrà activitats diverses per a tots els gustos, per grans i petits, per famílies i amics.

 

En aquesta edició hi hauran prop d’una quarantena d’activitats programades en tres dies. No hi faltaran tampoc la música en directe i els diferents tallers dedicats als més petits en una festa que tindrà novament com a escenari la plaça del Mercat. Es mantenen els actes més tradicionals com és la trepitjada de raïm i el lliurament dels premis pàmpols 2017 que tindran lloc el primer dia de la festa, el divendres 8 de setembre. També es farà l’elecció del pubillatge l’endemà dissabte, 9 de setembre. Novament, la música en directe tindrà un pes important, amb un escenari que dinamitzarà durant tres dies la plaça del Mercat. Hi hauran concerts vermuts, demostracions de balls i actuacions musicals de tot tipus. Blaumut, Animal o Buhos seran alguns dels grups que hi actuaran. La programació de la Festa de la Verema ja es pot consultar al web municipal www.cubelles.cat.

 

Balanç pubillatge 2016

 

A través d'una entrevista que es pot recuperar des del web municipal, la Pubilla i l’Hereu actuals, la Clàudia Rodríguez i en Joan Fontanals, han reflexionat sobre la tradició del pubillatge i les seves experiències personals durant aquest any exercint els respectius càrrecs. Els dos coincideixen que els ha estat una experiència enriquidora que els ha aportat moments d’emoció i nous coneixements. “Mostres a la gent com és Cubelles, com sou; i et vincules amb el poble, que és el més important”, explica la Pubilla.

 

Durant la Festa de la Verema d’enguany, s’escollirà a la nova Pubilla i al nou Hereu de Cubelles. L’elecció es portarà a terme mitjançant un acte a la plaça del mercat, el dia 9 de setembre, a les 20.30 h. Els membres elegits representaran el municipi en els actes de major rellevància. S’hi pot inscriure qui vulgui fins a l’1 de setembre, gratuïtament, mitjançant el formulari que podeu trobar fent clic aquí

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles