Fins el 31 d'agost es pot visitar l'Exposició de pintures "Colors de viatge" de Josslyne Marmottan al Centre Social

22 d'agost de 2017


L'artista cubellenca, resident a Mèxic ha tornat a exposar a Cubelles després de sis anys de no fer-ho i ens mostra la seva obra a través d'una quarantena de quadres

 

Entrevista a la Joss sobre "Colors de viatge" (cliqueu sobre l'enllaç)

 

L'artista cubellenca, resident a Mèxic ha tornat a exposar a Cubelles després de sis anys de no fer-ho. Ho ha fet dins la programació de la Festa Major de Cubellles.

La sala d'exposicions del Centre Social acull una mostra que conte quasi una quarantena de quadres de "Colors de Viatge".  Segons el crític d'art Isidre Roset i Juan, l'artista ens suggereix un viatge cinematogràfic, una volta al món sempre vers l’Occident, passant pel Mèxic, on la Joss ha trobat el seu particular paradís de colors i sabors, marxant d’allà a la Índia, Xina, Vietnam, Tailàndia i d'altres països amb personalitat i gastronomia forta i expansiva, per a retornar al melic dels seu Garraf, que és Cubelles. La nova exposició COLORS DE VIATGE que mostra aquest any és una antologia i diversitat d’un mon inabastable. Les pintures viatgeres de la Joss omplen de somnis i quimeres l’esperit dels seus viatges.

 

  


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles