L'Ajuntament fa balanç de la quarta edició de la Festa Pirata

24 de juliol de 2017


Satisfacció per la nova ubicació i data de l'esdeveniment, que ha registrat més de 8000 visitants. L'organització lamenta que, per problemes logístics, no s'hagin pogut complir alguns dels actes tal i com estaven anunciats a la programació.

Festa Pirata. Foto: Eix Diari

Entrevista a Raül Mudarra, regidor de Turisme, Comerç i Fires (cliqueu l'enllaç)

 

Més de 8000 visitants a la Festa Pirata de Cubelles celebrada del 21 al 23 de juliol, segons les xifres recollides per la Regidora de Dinamització Econòmica l’Ajuntament.

 

La programació, confeccionada per l'entitat Sabors Catalans, ha tingut diferents problemes logístics. Un d'ells, va ser l'esperat desembarcament Pirata que no es va poder fer per mar, tal i com estava previst a la programació, sinó que va ser finalment per terra. L’entitat organitzadora de la Festa Pirata, Sabors Catalans, va optar finalment per portar els pirates a través de la desembocadura del riu Foix en un espectacle que va començar amb mitja hora de retard. Aquest fet, i la manca també de faquirs en els espectacles anunciats, ha comportat diverses crítiques a través de les xarxes socials.

 

El regidor responsable de la Festa Pirata, Raül Mudarra ha lamentat que no s’hagi pogut complir algun dels actes de la programació tal i com estaven anunciats. El regidor en una entrevista a Ràdio Cubelles ha explicat els diferents problemes logístics en què s’ha trobat l’entitat Sabors Catalans.

 

A banda, d'aquestes incidències en la programació, la Regidoria de Turisme, Comerç i Fires ha fet un bon balanç del conjunt de la quarta Festa Pirata. S’ha valorat molt positivament l’experiència d’aquesta nova ubicació i la data triada per la Festa Pirata, així com el fet de buscar sinèrgies amb el sector comercial del municipi.

 

En definitiva, bones valoracions per part del sector de la restauració del passeig Marítim de la nova ubicació i la data de la Festa Pirata. Un esdeveniment que, segons informa la Regidoria, ha generat un gran volum de visitants que van superar -segons l’organització- les 8.000 persones durant els 3 dies d'aquesta festa. Malauradament, com a conseqüència de la pluja el volum de visitants diumenge va ser inferior. 

 

Des de la Regidoria de Turisme, Comerç i Fires, han volgut destacar les dades que ha generat la festa en la seva la interacció a internet i a les xarxes socials municipals. Per exemple, en les publicacions relacionades no patrocinades (a la pàgina de Facebook del Penedès Marítim) han superat les 25.000 visites. Mentre que la pàgina del web municipal de la Festa Pirata ha superat les 6.000 visites.

 

 


 • L'informatiu
 • CONEGUEM REGIDORS 2019
 • Butlletins correu
 • història eleccions 1970-2019
 • col·labora
 • RÀDIO A LA CARTA
 • RÀDIO CUBELLES APP
 • Icone facebook
 • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
 • Carrer Colom, 7
 • 08880 Cubelles