El Club Marítim Cubelles organitza amb èxit el XLVIII Campionat de Catalunya

17 de juliol de 2017


Bon paper dels regatistes cubellencs pujant al podi en totes les categories

Aquest cap de setmana s'ha disputat en aigües del CM Cubelles el campionat de Catalunya de patí a vela júnior. Amb la participació de gairebé 30 embarcacions arribades de tota la costa catalana i amb una nodrida representació de l'entitat cubellenca.

 

La meteorologia va acompanyar i es van poder disputar les quatre regates previstes, dues dissabte i dues més diumenge. En el campionat hi havia tres categories, depenent de l'edat dels participants els més petits els infantils, els juvenils fins als 17 anys i la categoria Open per majors de 18 anys i que competeixen amb el patí a vela junior, més petit que l'embarcació original.

 

Pel que fa als resultats el CM Cubelles ha estat uns dels clubs més competitius amb representants en els tres podis. Per categories en la Infantil la primera posició ha estat per Pol Nomdedeu del CM Altafulla, la segona plaça per Pol Lobo del CM Vela El Prat, i la tercera per Marc Morillo del CM Cubelles.

 

En categoria Juvenil el campió va ser Rubèn Vera del CM Cubelles, la segona plaça també va ser per un regatista del club cubellenc, en Nacho Montells, i la tercera posició per Jan Mateos del CM Vela El Prat.

 

Per últim en categoria Open el títol va ser per Ariana Barangué del CM Vela el Prat, la segona plaça per Gemma Obach del CM Cubelles i la tercera posició Olga Morodo del CM Vela el Prat.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles