El govern s’ha plantejat transformar la Llar d’Infants l’Estel en un centre de joves i de formació

9 de juny de 2017


Fonts del govern municipal han explicat que és una de les propostes que estan estudiant per aprofitar l’espai un cop es deixi d’oferir el servei de llar d’infants.

LLAR ESTEL

 

 

Fonts del govern municipal han confirmat a Ràdio Cubelles que la regidoria d'Educació està estudiant la possibilitat d'adaptar l'Estel per convertir-lo en un centre de joves i de formació. Aquesta seria una de les propostes per aprofitar l'edifici un cop s'unifiqui el servei de Llar d'Infants a la Draga a partir del setembre, tal com van anunciar a l'abril. El govern, però, encara no ha volgut explicar públicament els seus plans de futur sobre aquest equipament perquè estaria esperant que la idea prengui forma i sigui més concreta abans d'anunciar-la. Sí que s'hauria plantejat en un primer moment explicar aquesta proposta en la roda de premsa en què es va anunciar el tancament de l'Estel però finalment es va descartar i, malgrat les preguntes sobre el futur de l'edifici, els representants del govern van respondre que el nou ús de l'equipament seria un debat posterior.

 

Per la seva banda, el partit d'independents Cubellencs FIC ha fet públiques un conjunt de fotografies al seu facebook on es poden llegir diversos documents que semblen oficials. El partit destaca i subratlla una part del text d’una acta d’una junta de govern local de finals del mes de març on es pot llegir que la regidoria d’Educació planteja transformar la Llar l’Estel en un centre jove i de formació. Concretament el text fotografiat explica que la regidora d’Educació Ester Pèrez informa a la resta del govern municipal que es reunirà amb el coordinador de comunicació i amb el coordinador d’ensenyament per decidir com “informar de la transformació de la Llar d’Infants Estel en un Centre Jove i de formació”.

 

El mateix partit també ha fet pública una altra documentació segons la qual el govern d’Unitat Cubellenca, ERC, CiU, ICV ja hauria acordat el tancament de la llar d’infants l’Estel el mes de febrer passat. En aquest cas, el partit Cubellencs destaca que l’Ajuntament va demanar a la Diputació de Barcelona la redacció dels plecs pel nou contracte de llar d’infants només per La Draga, sense fer esment a l’Estel.

 

Amb tot, aquest divendres Ràdio Cubelles ha entrevistat als representants de l’AMPA de la Llar d’Infants l’Estel que recentment han començat a protestar pel futur tancament del centre tal com van explicar la setmana passada en un comunicat.

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles