Arriba el primer ple municipal des de la incorporació oficial de CiU al govern

21 de març de 2017


La sessió plenària es podrà seguir en directe per Ràdio Cubelles a partir de dos quarts de set de la tarda.

Ple 21-02-2017

Ple del mes de febrer

 

El ple ordinari del mes de març està previst per aquest dimarts a dos quarts de set de la tarda a la sala d’exposicions del Centre Social. En l’ordre del dia d’aquest ple s’hi inclouen diversos tràmits relacionats amb l’entrada de CIU. En aquest sentit, Noemí Cuadra passa a fer-se càrrec de Benestar social, integració i cooperació i Xavier Baraza, de la regidoria de comunicació i TIC. També serà la primera sessió on Joaquim Macià (ERC) ja no participarà com a regidor després que renunciés al seu càrrec per motius de salut.

 

Pel que fa a les mocions, Guanyem Cubelles proposa que s’instal·lin punts de recàrrega per a vehicles elèctrics al municipi. La iniciativa, segons el regidor Dani Pèrez, prové de la Generalitat, que ha obert una línia d’ajudes públiques a les que podria optar l'Ajuntament.

 

La sessió plenària es podrà seguir en directe per Ràdio Cubelles a partir de dos quarts de set de la tarda. Com sempre, la transmissió estarà disponible al 107.5Fm, als canals de ràdio de la TDT, a l'emissió en línia de radiocubelles.cat i a l’aplicació per a mòbils i tauletes.


  • Icone facebook
  • Icone impressora