El Parc Nadalenc, novetat més destacada del Nadal 2009

16 de desembre de 2009


L’espectacle infantil ‘Un Nadal de Pastorets’ i la 1a Fireta de Nadal completen l’oferta municipal d’activitats

El pavelló poliesportiu municipal acollirà del 28 al 30 de desembre, de 10:30 a 13:30h. i de 17 a 20h., un Parc Nadalenc adreçat a infants i joves, tant del municipi com d’altres poblacions, amb una àmplia oferta d’activitats. Aquesta iniciativa, que es realitza per primera vegada a Cubelles, oferirà llits elàstics, inflables, una ludoteca, rocòdrom amb tirolina i tir amb arc –entre altres activitats- adreçades als infants i joves en l’època nadalenca. El preu de l’entrada també s’ha adaptat a la situació actual resultant una quantitat molt econòmica, doncs per a un dia té un cost de 3€, amb dret d’accés al matí i a la tarda, i l’abonament per als tres dies és de tan sols 5€. A més, tan sols pagaran entrada els infants i joves de 3 a 16 anys, els adults acompanyants i els infants menors de 3 anys tindran accés gratuït.Cavalcada Reial

La que també presenta novetats enguany és la Cavalcada de Ses Majestats els Reis Mags d’Orient. El tradicional recorregut pels carrers més cèntrics de la vila s’iniciarà a les 19h. al carrer de la Creu i en poc més d’una hora la comitiva serà a la plaça de la Vila. Una comitiva que comptarà novament amb la participació dels dotze patges reials i, a més, quinze patges adults que duran els estendards dels Reis Mags. També els seguiran un bon nombre de carters reials que recolliran els desitjos per al nou any dels veïns i veïnes de Cubelles i membres de l’Associació d’Hostaleria i Comerç de Cubelles que lliuraran els fanalets en diferents punts del recorregut. Al balcó de l’Ajuntament rebran de mans de l’Alcaldessa la clau del municipi i seguidament aniran caminant fins a l’església de Santa Maria on acabaran de rebre les darreres cartes dels infants cubellencs.

Altres activitats

La setmana anterior al Parc Nadalenc tindrà lloc l’espectacle infantil Un Nadal de Pastorets, a càrrec de la companyia Teatre Obligatori. La representació es durà a terme el 23 de desembre a les 18h. al Centre Social i resta oberta a tots aquells infants i joves del municipi.El 20 de desembre al llarg de tot el dia es celebrarà la 1a Fireta de Nadal, una mostra de productes nadalencs repartits en paradetes als carrers del nucli antic adreçada a les darreres compres nadalenques. El mateix dia 20 a les 19h. el Cor l’Espiga de Cubelles celebra el tradicional concert de Nadal, amb la participació de la Societat Coral La Igualtat de Gavà i del taller de música Pizzicato. Serà a l’església de Santa Maria a partir de les 19h.Per als joves de 15 a 17 anys s’ha organitzat el curs d’introducció al món de l’educació en el temps lliure pensat per als i les joves fins a 17 anys que decideixen formar-se com a monitors de lleure. El curs de premonitors ajuda a tenir una visió clara dels continguts d’aquesta nova professió que la societat demanda cada dia amb més intensitat, a la vegada que els capacita per col·laborar com a premonitors o d‘ajudants els monitors en casals, colònies, campaments, etc. El curs té una durada total de 20h. i es realitzarà els dies 23, 24, 29, 30 i 31 desembre de 10 a 14h. Es pot sol·licitar més informació i formalitzar les inscripcions a l’Espai Jove.

 • L'informatiu
 • CONEGUEM REGIDORS 2019
 • Butlletins correu
 • història eleccions 1970-2019
 • col·labora
 • RÀDIO A LA CARTA
 • RÀDIO CUBELLES APP
 • Icone facebook
 • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
 • Carrer Colom, 7
 • 08880 Cubelles