Les escoles i els instituts de la vila organitzen jornades de portes obertes entre l’11 i el 16 de març

7 de març de 2017


Els centres explicaran els seus projectes pedagògics a les famílies perquè escullin després on realitzaran les preinscripcions

 

Cartell portes obertes 2017

 

Entre l’11 i el 16 de març, les tres escoles i els dos instituts de la vila explicaran els seus projectes pedagògics a les famílies perquè escullin després on realitzaran les preinscripcions. Els primers centres que explicaran el seu projecte i mostraran les aules i tots els serveis educatius seran l’Institut Les Vinyes i l’Institut Cubelles i l’Escola Charlie Rivel. En el cas dels centres de secundària, dissabte començaran les Portes Obertes, a dos quarts d’onze del matí a l’Institut Les Vinyes. La jornada durarà una hora, després a partir de les 12h serà el torn de l’Institut Cubelles. En aquestes visites les famílies podran conèixer tant els projectes pedagògics com les instal·lacions.

 

En el cas de primària, l’escola Charlie Rivel serà la primera de les tres escoles de la vila que mostri les seves instal·lacions en la jornada de portes obertes que portarà a terme aquest dissabte, a partir de dos quarts d’onze del matí. Les famílies podran conèixer tant les instal·lacions del centre com el seu projecte educatiu. En una entrevista a Ràdio Cubelles, la directora del centre, Glòria Carretero, ha donat detalls de com està previst la jornada de Portes Obertes.L’escola Charlie Rivel té 3 línies i està situada al passeig de Vilanova, 37-39. Més informació al telèfon: 93 895 09 56.

 

Entrevista a Glòria Carretero, directora de l'escola Charlie Rivel

 

Les altres escoles cubellenques, la Vora del Mar i la Mar i Cel han optat per repetir la doble jornada de portes obertes entre setmana. Per exemple, l’escola Vora del Mar farà una primera jornada el dimarts dia 14, a les tres de la tarda i una segona el dijous dia 16, a la mateixa hora. I l’escola Mar i Cel, l’únic centre que actualment és d’una sola línia, també farà doble jornada de portes obertes.

La primera el Dilluns que ve 13 de març a dos quarts de tres del migdia i la segona jornada serà el dimecres dia 15 en horari lectiu, a un quart de deu del matí.

 

Pel que fa a les preinscripcions, els terminis de presentació de sol·licituds previstos pel gruix més important és del 23 de març al 4 d'abril per al segon cicle d'educació infantil, educació primària, centres integrats i educació secundària obligatòria. I en els criteris generals i complementaris per la puntuació, la Generalitat de Catalunya no ha anunciat canvis rellevants.

 

 


  • L'informatiu
  • RÀDIO A LA CARTA
  • RÀDIO CUBELLES APP
  • col·labora
  • Un pas per la Guerra
  • AGRUPACIÓ BALLS POPULARS
  • LA TÈRMICA
  • EL CÍRCOL CUBELLENC
  • Icone facebook
  • Icone impressora