Es juga avui la segona part del partit suspès pel furt a l'àrbitre

28 de febrer de 2017

La Múnia torna al municipal Josep Pons i Ventura amb el 0 a 1 a favor al marcador. En els 45 minuts que resten, el CF Cubelles intentarà no perdre punts a casa. L'inici està previst a les 21.30 h.

Després d'un cap de setmana sense futbol territorial, el CF Cubelles torna avui a la competició. Ho farà per recuperar els 45 minuts de la segona part pendents de la jornada 21. La que es va haver de suspendre a la mitja part perquè l'àrbitre havia estat víctima d'un furt al seu vestidor. En aquest sentit, no hi ha novetats sobre la investigació ni sobre la possible detenció de l'home que es va fer passar per un conserge per aconseguir les claus i emportar-se l'ordinador, la cartera i el mòbil de l'àbritre.

En tot cas, a les 21.30 està previt que es disputin els 45 minuts pendents. El CF Cubelles ho farà amb el desaventatge al marcador, ja que aquell dia va arribar al descans amb 0 a 1 en contra, i amb una Múnia que s'està jugant superar la Joventut Ribetana a la segona plaça. I és que la Múnia si suma 3 punts podria col·locar-se en la promoció d'ascens.

Per la qual cosa, s'esperen uns 45 minuts d'intensitat alta avui a les 21.30 al municipal Josep Pons i Ventura. Per assistir de públic avui l'entrada serà gratuïta per tothom.