L’Aliança reunirà l'assemblea de socis dissabte per abordar la reobertura

19 de gener de 2017


Gràcies al suport de la majoria de partits en el ple d’aquest dimarts, l’entitat assegura que podrà optar a un conjunt de subvencions que arribaran a través de l’Ajuntament.

 

L’Aliança ha celebrat l’aprovació de les condicions de lloguer del teatre. El fet que el consistori es comprometi a fer ús públic del teatre durant almenys 18 anys és l’últim pas necessari que demanava la Diputació de Barcelona per tramitar una línia d’ajudes per reformar edificis catalogats com és el cas de l’Aliança.

 

Paral·lelament, l’entitat també ha reunit els avals suficients com per negociar un préstec amb la cooperativa de crèdit Coop 57, una entitat financera formada per ateneus i associacions que dóna suport a projectes d’aquest tipus.

 

El president de l’Aliança, Robert Monzonis, ha explicat que els toca començar a treballar cap endins de l'entitat perquè el suport extern ja l'han rebut amb les tres claus que necessitàven: els avals, un compromís d’una subvenció de la Diputació i que l’Ajuntament ha aprovat les condicions pel lloguer del teatre, 

 

En aquest sentit, Robert Monzonis ha assenyalat que dissabte es reunirà l’assemblea per tal de fer una renovació parcial de la junta de l’entitat com toca cada dos anys. L’assemblea de l’Aliança es reunirà a la sala de reunions del Centre Social aquest dissabte a partir de dos quarts de deu del matí. Serà en aquesta reunió on es posarà sobre la taula la feina que queda ara per fer per tal d’aconseguir l’objectiu que ha mobilitzat tanta gent aquest mes de gener i que consisteix en aconseguir reobrir l’Aliança tant aviat com sigui possible. En l’assemblea també es votarà la renovació d’una part de la junta de l’entitat.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles