Primer ple ordinari del 2017, aquest dimarts

16 de gener de 2017


Serà a partir de les 18:30h, a la sala d’exposicions del Centre Social. La sessió es podrà seguir en directe per Ràdio Cubelles al 107.5FM, radiocubelles.cat o els canals de ràdio de la TDT


El Ple a la darrera sessió de l'any

Aquest dimarts es celebra la primera sessió plenària de caràcter ordinari de l’any 2017 corresponent al mes de gener. Serà a partir de les 18:30h, a la sala d’exposicions del Centre Social.

L’ordre del dia del ple conté 11 punts. La sessió arrencarà amb l’aprovació de l’acte del ple de 20 de desembre. Seguirà amb la part d'nformacions de presidència on es donarà compte dels decrets d’alcaldia i temes de personal, així com d’un informe d’intervenció emès en compliment de l’article 218 del reial decret legislatiu 2/2004 de 5 de març.

Tot seguit, en la part resolutiva, el ple portarà a aprovació la concessió del dret funerari sobre el nínxol núm 362 del cementiri municipal, sense aplicació de les taxes per atendre una inhumació.

Un altre dels temes que es portarà a votació és la concertació directa d’arrendament del local propietat de la societat recreativa i cultural L’Aliança amb l’Ajuntament de Cubelles per a usos socioculturals.

En l’apartat de mocions, es debatrà una moció presentada pel PSC per reclamar mesures urgents per pal·liar els efectes i eradicar la pobresa energètica. La sessió també debatrà una altre moció presentada pel PSC que demana l'inici urgent dels processos de concertació territorial amb els municipis en matèria d'ocupació. Per la seva banda, el grup municipal Guanyem Cubelles ha presentat una moció que també es portarà a votació en la sessió plenària d'aquest dimarts per acabar amb discriminacions entre la ciutadania de Cubelles al Reglament del Cementiri Municipal.

Finalment, el ple tractarà l'apartat de precs i preguntes.

La sessió es podrà seguir en directe per Ràdio Cubelles al 107.5FM, radiocubelles.cat o els canals de ràdio de la TDT.

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles