Les inscripcions per participar al Mes del Xató 2017 del Penedès Marítim es tanquen aquest divendres

15 de desembre de 2016


Els establiments de Cubelles i Cunit que en vulguin formar part poden formalitzar les inscripcions per participar-hi a les Oficines de Turisme de Cubelles i Cunit

xatonada Cubelles

 

Les inscripcions per participar al Mes del Xató 2017 del Penedès Marítim es tanquen aquest divendres, 16 de desembre. Els establiments de Cubelles i Cunit que en vulguin formar part poden formalitzar les inscripcions per participar-hi a les Oficines de Turisme de Cubelles i Cunit. 

 

La segona edició del mes del Xató tindrà lloc durant tot el febrer en establiments de Cubelles i Cunit dins la marca de  Penedès Marítim. Després de la bona acollida de l’edició anterior, enguany s’espera arribar a la vintena d’establiments de restauració que hi participin.

 

La campanya manté els incentius de sortejos de sopars per a dues persones i com a novetat s’han reduït a dos el nombre de locals al que s’ha d’anar per a poder-hi participar i se substitueix el llibret de les jornades per butlletes de participació en cada establiment.

 

Aquesta iniciativa es manté com a aposta de les regidories de Turisme de Cubelles i Cunit per promocionar un producte típic de la gastronomia local com el xató amb la doble finalitat de donar suport al sector de la restauració en temporada baixa i, per l’altra, potenciar la gastronomia com un dels actius turístics del Penedès Marítim.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles