Neix la Plataforma per la mobilitat de Cubelles per reclamar millores a la C31 i la gratuïtat de l’autopista

2 de desembre de 2016


Aquest col·lectiu farà la seva primera reunió avui divendres al vespre i ja ha convocat un acte de protesta per tallar la C31 a l’alçada de la rotonda de la Tèrmica.

 

Entrevista a Montse Sanz, portaveu de la Plataforma per la Mobilitat de Cubelles (enllaç)

 

 

El dimecres que ve, dia 7 de desembre, la Plataforma per la Mobilitat de Cubelles tallarà la carretera darrera el lema Prou peatges! Prou accidents! Es tracta d’una rèplica de la Plataforma de Calafell que ja va muntar talls a la C31 el mes d’agost i el mes d’octubre passat amb el mateix lema. La reclamació principal d’aquest grup, que rep el suport dels ajuntaments de Cubelles, Cunit i Calafell, és reclamar la gratuïtat de la C32 entre Sitges i el Vendrell per tal de reduir el trànsit que per estalviar-se el peatge actualment passa pel mig dels municipis.

 

La reunió de la Plataforma per la mobilitat a Cubelles serà aquest divendres a les set de la tarda a la sala de reunions i la protesta està prevista per dimecres de la setmana que ve a les set de la tarda a la rotonda de la Tèrmica. Al mateix moment també es tallarà l’entrada a l’autopista a la c32 a Calafell a la rotonda de la carretera de Bellvei.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles