Primer balanç de les Jornades Gastronòmiques i la Mostra de Tapes

29 de novembre de 2016


Alguns dels restaurants participants han donat la seva opinió

Cartell Jornades Gastronòmiques ok

 

Aquest dimecres, 30 de novembre serà l’últim dia per degustar les propostes culinàries de les V Jornades gastronòmiques i la II Mostra de tapes de Cubelles. Un dels objectius principals d’aquesta campanya ha estat donar a conèixer l’oferta de restauració existent al municipi, amb productes de temporada i de proximitat. Una acció, recuperada set anys després,  amb la voluntat de recolzar al sector de l’hosteleria i la restauració en un període habitualment fluix i en benefici del teixit comercial i l’ocupació.

 

Per a Manel Talavera del restaurant Cal Tala, recuperar aquesta iniciativa ha estat un encert. Des del seu restaurant s'ha presentat un menú gastronòmic mediterrani que ha volgut incloure un dels plats que serveixen tot l'ant, el xató. Talavera ha proposat també la creació d'una mostra de tapes al carrer.

 

Per la seva banda, Antonio Pinilla del restaurant el Racó d’en Pinilla considera positives totes les accions d'aquest tipus que serveixin per promocionar la restauració local. Ha explicat que han rebut gent d'altres indrets que han vingut expressament a Cubelles a provar el seu menú de temporada que, entre d'altres coses, incloïa un tast de caça major.

 

La participació a la Xatonada Popular de Cubelles o a la Festa de la Verema són altres oportunitats que tenen els restauradors per promocionar-se. Malgrat aquests iniciatives, els restauradors troben a faltar més oferta hotelera que cridi al turisme tot l’any.

 

Aquestes són algunes de les opinions que s’han pogut escoltar a través dels especials que ha emès Ràdio Cubelles sobre aquestes Jornades Gastronòmiques.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles