El pressupost de Benestar Social es mantindrà l’any que ve

28 de novembre de 2016


El regidor Joaquim Macià assegura que no fa falta cap augment i que fins i tot cal buscar alternatives per esgotar totes les partides previstes. Macià també alerta que abans de patir talls en els subministres les persones que puguin patir pobresa energètica es posin en contacte amb l'Ajuntament.

Roda de premsa Joaquim Macià

El primer tinent d'alcalde, Joaquim Macià, en una foto d'arxiu

Escolta El Punt de Vista amb l'entrevista sencera a Joaquim Macià, primer tinent d'alcalde i regidor de Benestar Social, integració i cooperació; Participació i atenció ciutadana; Recursos Humans; Seguretat Ciutadana; i Prevenció de Riscos. (enllaç)

 

El 2017 el pressupost municipal destinat a benestar social es mantindrà igual que els últims anys. El regidor Joaquim Macià assegura que no fa falta cap augment i que fins i tot caldrà buscar alternatives per esgotar totes les partides previstes. I és que segons ha declarat a El Punt de Vista de Ràdio Cubelles, la política pressupostària del govern passa per aprovar partides que després s'apliquin de debó, ja que considera que en anteriors pressupostos s'havien inflat segons quines partides sense criteris del tot pràctics. Joaquim Macià també ha explicat que els més de 460.000 euros del pressupost destinats a benestar social són més que suficients per garantir les necessitats de tots els usuaris cubellencs dels serveis municipals.

 

D’altra banda, Macià ha volgut explicar també que l’augment d’ordenances no suposen cap entrebanc afegit per les famílies amb més dificultats. El regidor de Benestar Social diu que en tot cas hi haurà persones tindran problemes per pagar la totalitat del rebut, sigui quin sigui l'increment aprovat, i que davant d'aquesta situació els serveis municipals es poden fer càrrec d’aquells casos amb més necessitats.

 

A més a més, el regidor Joaquim Macià també ha recordat que és especialment important que les persones que es trobin amb dificultats per pagar els subministres bàsics es posin en contacte amb Serveis Socials per evitar situacions de pobresa energètica.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles