Podem inicia l’Operació Marea Morada també a Cubelles

16 de novembre de 2016


En el cas de Cubelles hi ha dues convocatòries: la del Cercle aquest dijous i la del secretari general per divendres.

Entrevista a Verònica Masdéu, portaveu del Cercle de Podem Cubelles (enllaç)

 

 

Els cercles d’arreu de Catalunya debatran sobre la construcció d’un subjecte polític nou que doni resposta a les possibles confluències i al paper que ha de tenir Podem al principat. En aquest sentit, Podem Catalunya ha demanat als Cercles que siguin els encarregats de recollir la veu i l’opinió dels inscrits de cada municipi sobre com veuen les relacions amb altres partits propers i que jan participat en candidatures conjuntes com va ser el cas En Comú Podem o Catalunya Sí que Es Pot que han agrupat partits com ICV, EQUO o Esquerra Unida i Alternativa.

 

En el cas de Cubelles hi torna a haver dues convocatòries. El Cercle local de Podem ha convocat la seva trobada per aquest dijous 17 de novembre a dos quarts de set de la tarda al Racó de Can Joan, a la plaça de Jaume Balmes. Tanmateix a Cubelles no només el Cercle ha fet una crida per recollir aquestes opinions. Malgrat que Podem Catalunya interpel·la explícitament als cercles, el secretari general de Podem Cubelles, Albert Tribó, també ha convocat una trobada sota el paraigües de la Marea Morada. En aquest cas, la reunió està prevista per aquest divendres 18 de novembre a dos quarts de set de la tarda al Centre Social. Al calendari publicat al web de Marea Morada de Podem Catalunya hi apareix la cita d'aquest dijous convocada pel Cercle de Podem Cubelles.

  

En la fase actual de la Marea Morada els cercles tenen fins el 18 de novembre per reunir-se i recollir aquestes opinions sobre el nou subjecte polític. Podem desenvoluparà més fases de participació durant els propers mesos i té previst reunir una assemblea ciutadana a finals d’abril per acabar de concretar quin paper tindrà en les properes eleccions catalanes.  


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles