El PSC felicita el govern per continuar amb les inversions "del full de ruta socialista"

11 de novembre de 2016


Els socialistes cubellencs tenen dubtes en molts aspectes del pressupost del 2017 però sí que coincideixen en la planificació d'inversions pels propers quatre anys. El PSC ha demanat de votar el pressupost en dues parts: la despesa corrent i les inversions.

Entrevista a Xavier Grau, regidor del PSC, al Punt de Vista (enllaç)

 

El PSC ha anunciat que en les inversions dóna suport al govern d'UC, ERC i ICV ja que considera que són les mateixes "del full de ruta de socialista". Malgrat que Xavier Grau (PSC) ha admès que hi ha discrepàncies en el pressupost, sí que ha identificat la planificació d'inversions com a pròpia. De fet, els socialistes consideren que la majoria de projectes que es plantegen pels propers anys són fruit i parteixen de les polítiques iniciades en la seva època de govern. Per aquest motiu, Xavier Grau ha assegurat en declaracions al Punt de Vista de Ràdio Cubelles que han demanat al govern que estudiï la possibilitat de dividir la votació del pressupost entre les operacions corrents i les inversions. D'aquesta manera, segons Xavier Grau, el govern segurament comptaria amb un suport més important del ple municipal en el capítol de les inversions.

 

D'altra banda, el PSC també ha lamentat la manca d'aclariments del projecte polític del govern d'UC, ERC i ICV en l'audiència pública de pressupostos. Des del seu punt de vista, els socialistes creuen que es va insistir massa en el caràcter més numèric dels comptes i no tant en els objectius i projectes polítics municipals i que tenen la sensació que el govern va fer una audiència "per obligació" i amb "desgana". En aquest sentit, els socialistes també han lamentat que no es fés una audiència pública prèvia a l'augment de les ordenances fiscals.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles