Presentades les V Jornades Gastronòmiques i la II Mostra de Tapes de Cubelles

24 d'octubre de 2016


Una dotzena d'establiments de l’hostaleria local oferiran tota mena de productes de temporada durant el mes de novembre

 

 

Roda de premsa de presentació de les V Jornades gastronòmiques i II Mostra de tapes de Cubelles

 

 

Un total de 12 restaurants participen de les V Jornades gastronòmiques i II Mostra de tapes de Cubelles. Les jornades tindran lloc de l’1 al 30 de novembre de 2016. En aquesta edició es comptarà amb el patrocini de l’empresa Moritz. Des del restaurant El Peixet de Cubelles s'ha fet la presentació en roda de premsa d'aquestes noves Jornades gastronòmiques en un acte que ha comptat amb l'alcaldessa de Cubelles, Rosa Fonoll; el regidor de Turisme, Comerç i Fires, Raül Mudarra; Eduard Fontanet de l'empresa Moritz; així com el cuiner José Luís Rodríguez del restaurant El Peixet i Jordi Escrig del Restaurant El Gourmet de la Leña.

 

Després de set anys la regidoria de Turisme, Comerç i Fires reprèn aquesta iniciativa per a recolzar al sector de l’hosteleria i la restauració en un període habitualment fluix i en benefici del teixit comercial i l’ocupació. Una altra finalitat de la campanya és donar a conèixer els productes de temporada i proximitat, així com l’oferta de restauració existent al municipi, fet que no deixar de ser una campanya de promoció d’un actiu turístic del municipi i una forma de recolzar al sector durant la temporada baixa. 

 

En els propers dies es repartiran uns 3.000 llibrets que recullen tots els menús i tapes dels establiments de restauració que hi participen. Durant les jornades gastronòmiques i la mostra de tapes, també se sortejarà una desena de sopars per a dues persones i diferents lots de productes Moritz.

 

Per al sorteig dels sopars gastronòmics és necessari anar a un mínim de dos establiments de Cubelles participants a la campanya dels menús gastronòmics. Per al sorteig de productes MORITZ només cal anar un dels establiments que participen a la Mostra de Tapes i omplir el fulletó.

 

Per participar al sorteig dels sopars per a dues persones i productes MORITZ és necessari que les persones s’adrecin a les oficines de Turisme de Cubelles o als restaurants participants a la campanya, amb el fulletó JORNADES GASTRONÒMIQUES I MOSTRA DE TAPES, per acreditar la seva participació.

 

El sorteig es realitzarà el dia 11 de desembre durant la Fira de Nadal de Cubelles, que es realitzarà els dies 10 i 11 de desembre, al nucli antic. El termini que disposen els guanyadors per gaudir dels sopars gastronòmics serà fins el 28 de febrer de 2017.

 

Restaurants participants a les V Jornades Gastronòmiques: RESTAURANT EL PEIXET, LA SALSETA, EL RACÓ D’EN PINILLA, EL GOURMET DE LA LEÑA, CELLER PIC & JAZZ, HOSTAL DEL FOIX, RESTAURANT THE MAR CRISTINA, RESTAURANT LE GOURMET, RESTAURANT CAL TALA, i RESTAURANT LA FLAMITA

 

Participants a la II Mostra de Tapes: (EL PEIXET, RESTAURANT THE MAR CRISTINA, RESTAURANT KBE KBO, CELLER PIC & JAZZ, RESTAURANT LE GOURMET, RESTAURANT BOCATAPAS, i RESTAURANT LA FLAMITA.

 


  • L'informatiu
  • RÀDIO A LA CARTA
  • RÀDIO CUBELLES APP
  • col·labora
  • Un pas per la Guerra
  • AGRUPACIÓ BALLS POPULARS
  • LA TÈRMICA
  • EL CÍRCOL CUBELLENC
  • Icone facebook
  • Icone impressora