L’escriptor i periodista cubellenc, Xavier Borrell presenta a Getafe Negro el seu llibre "El baile de los negros"

18 d'octubre de 2016


Es tracta d’un recull de 10 relats diferents. La seva presentació es portarà a terme aquest dissabte

EL BAILE DE LOS NEGROS - XAVIER BORRELL

 

 

Entrevista a l'escriptor, Xavier Borrell (fes un clic a l'enllaç)

 

L’escriptor i periodista cubellenc, Xavier Borrell presenta a Getafe Negro el seu llibre "El baile de los negros". La presentació es portarà a terme aquest dissabte, 22 d’Octubre, a partir de les 17h, a la carpa de la fira del llibre. Hi haurà la presentació creuada dels llibres “El baile de los negros “ i “El Jardín de cartón. Hi participarà Xavier Borrell i Santiago Álvarez. Més tard, a les 20h, a l'espai del Mercat, es farà una taula rodona batejada amb el nom de “Burbuja negra”, amb la participació de Fernando López, Santiago Álvarez, Carlos Bassas, Jesús Lens, Xavier Borrell, i Gustavo Forero. Modera: Lorenzo Silva.

 

El baile de los negros

Qualsevol cosa és susceptible de ser atrapada pel costat fosc. Just el que pretén Xavier Borrell amb aquesta compilació d’històries diverses, i de diversitat de temes, en els quals tot el món, trobarà el relat que li faci despertar de la quotidianitat mundana.

 

Xavier Borrell és escriptor, crític i gestor cultural, especialitzat en literatura i teatre. Premiat en diferents certàmens, ha publicat dues novel·les: "Amores Inciertos", "El canto de la ira" i ara el llibre de relats "El baile de los negros".

 

Col·laborador de Ràdio Cubelles amb el programa “Mar de Lletres”. Actualment, dirigeix la web i programa cultural “Propera parada: cultura”. És col·laborador literari del programa "Propera parada: cultura" de Radio 3 (RNE), "Todos somos sospechoso", i organitzador del festival de Novel·la Negra Cubelles Noir. Va ser editor de la col·lecció de novel·la negra Pa negre.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles