El ple municipal del setembre marcat per la brevetat

21 de setembre de 2016


Es va aprovar per unanimitat la moció que estableix el 4 de juny com Dia de l’Associacionisme Cultural i Guanyem Cubelles va criticar que s’hagués rebutjat el debat i la votació sobre la gestió del cementiri.

 

Aquest dimarts al vespre, en una sessió de ni tan sols mitja hora, els grups municipals van aprovar tots els punts de l’ordre del dia del ple. En concret es van fer dues votacions més enllà dels tràmits habituals. D’una banda es va tirar endavant la nova figura de tresorer de l’Ajuntament tal com demana la Generalitat. De l’altra, es va aprovar per unanimitat la moció que estableix el 4 de juny com Dia de l’Associacionisme Cultural. La regidora de cultura, Ester Pèrez, es va mostrar satisfeta del suport del tot el ple a aquesta iniciativa que s'estrenerà el 2017 amb una jornada d'activitats.

 

En l’apartat de mocions no hi va tenir lloc la proposta de Guanyem Cubelles d’auditar la gestió del cementiri municipal. En l’ordre del dia aquesta moció es va traslladar al torn de precs i preguntes en aplicació del reglament orgànic municipal (ROM). Això feia que no es pogués ni votar ni debatre. El regidor de Guanyem Cubelles, Dani Pèrez, va descartar formular el prec i va criticar el gest del govern municipal en relació a la seva proposta. El text de Guanyem pretenia debatre i acordar les accions necessàries per resoldre els impagaments de nínxols al cementiri, que segons declaracions del regidor de Medi Ambient, Josep Maria Hugué, són aproximadament el 50% del total. El regidor de Guanyem, Daniel Pèrez, serà un dels entrevistat aqeusta setmana a El Punt de Vista de Ràdio Cubelles.

 

La sessió plenària es pot tornar a recuperar a la ràdio a la carta de radiocubelles.cat.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles