Tot a punt per la Cursa de la Verema Puig de Tiula

3 de setembre de 2016


Tindrà lloc aquest diumenge al matí, des de la Plaça del Mercat

 
Entrevista a Jorge Mato, un els membres de l’organització d’Activa’t
 
Tot a punt per la Cursa de la Verema Puig de Tiula. És una cursa de muntanya amb sortida i arriba al poble costaner de Cubelles (Garraf). La prova es corre principalment per l’espai natural conegut com a Puig de Tiula.Té dos circuits de 22 i 10 quilòmetres.
 

La Cursa està organitzada per Activa’t Cubelles, una entitat local sense afany de lucre nascuda a l’agost del 2010. L’associació va ser creada per desenvolupar, fomentar i practicar l’activitat física, poliesportiva i cultural. Des de l’organització han explicat que es manté l’esquema de l’any passat i els recorreguts passen pels mateixos indrets.

 

Les inscripcions on line (de 12€  per a la cursa de 10 quilòmetres i de 13€ per a la de 22) es van tancar divendres a les 22h. A partir d'aquest dissabte el preu de les inscripcions augmentarà fins els 16 euros i es podran realitzar, presencialment, a les botigues Intersport Olaria, Cota Zero i Xterra.

 
Com que aquest diumenge encara hi haurà temperatures bastant caloroses, des de l’organització han marcat uns horaris de sortida matiners. La sortida de la cursa de 22 quilòmetres serà a un quart de nou del matí i la de 10 quilòmetres sortirà mitja hora més tard, a tres quarts.
 
A més a més, Jorge Mato ha explicat que hi haurà nombrosos avituallaments repartits. L’any passat, els corredors més ràpids del recorregut de 10 quilòmetres van completar la distància en uns 38 minuts i la cursa de 22 quilòmetres en poc més de dues hores.
 
 

I per als més petits, s'organitza el 2n cross infantil Puig de Tiula adreçat a infants d'entre 5 i 12 anys. Es farà també aquest diumenge, 4 de setembre, a partir de les 11h, a la Plaça del Mercat. Es tracta d'una cursa no-competitiva on tots els esportistes, pel sol fet de participar, s'enduran una medalla i un obsequi.

 

En aquest cas les inscripcions són gratuïtes i llimitades a 150 places. Podeu fer la vostra inscripció el proper dissabte 3 de setembre, de 18h a 21h a l'escoxador (local ABPC), i el diumenge 4 de setembre, de 8h a 10.30h, a la Plaça del Mercat.

 

El recorregut es farà a la mateixa plaça i al camp de sorra (circuit motocross). Hi hauran 4 categories: 5-6 anys (nascuts 2011-2010), 7-8 anys (nascuts 2009-2008), 9-10 anys (nascuts 2007-2006) i 11-12 anys (nascuts 2005-2004).

 

I al finalitzar hi haurà festa de l'escuma.També es disposarà de servei d'acollida (gratuït), de les 8h a les 11h a la mateixa plaça del Mercat, amb activitats i tallers a càrrec de L'Esplai Pessigolles.

 
La cursa de la Verema Puig de Tiula arriba d’aquesta manera a la seva sisena edició aquest diumenge.
 
 

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles