La Festa de la Verema es presenta amb l’aposta per la música com a reclam

1 de setembre de 2016


Més enllà de les tradicions, el vi i la gastronomia, l’edició d’aquest any destaca per unes actuacions musicals que tenen l’objectiu d’atraure més públic i ampliar els horaris

 

 

La Festa de la Verema es presenta amb l’aposta per la música com a reclam. Més enllà de mantenir les tradicions, el vi i la gastronomia, l’edició d’aquest any destaca per unes actuacions musicals que tenen l’objectiu d’atraure més públic i ampliar els horaris. En aquest sentit les parades de degustacions estaran obertes tot el dissabte 10 de setembre. I com a reclam musical actuaran a Cubelles cantautors reconeguts com Pau Alabajos, Joan Rovira i el cubellenc Kikus Costa i bandes més festives com Roba Estesa, l’Orquestra All-i-oli i l’Últim Cavall.

 

En la roda de premsa de presentació de la Festa de la Verema, el regidor de Turisme, Comerç i Fires, Raül Mudarra ha explicat que l'apartat musical i l'ampliació d'horaris serà una de les diferències amb les festes de la Verema d’altres anys. Tanmateix, el govern no deixa de banda els actes més característics de la Verema de Cubelles com són el pubillatge, els premis Pàmpols i la trepitjada de raïm. En l’edició d'aquest any, els components més lligats a la cultura popular es concentraran divendres 9 de setembre al vespre i la nit. El regidor Raül Mudarra considera que haver acollit l’any passat l’elecció de l’hereu i la pubilla de Catalunya ha cridat més l’atenció del jovent cap aquestes figures tradicionals.

 

Per la seva banda, els restauradors i els cellers que participen de la Festa de la Verema consideren que és una molt bona oportunitat per donar-se a conèixer. Així mateix ho han explicat dos dels participants: Maria Sansó, del celler Rosell Mir, i el cuiner del Racó del Pinilla, Antonio Pinilla, durant la roda de premsa de la presentació dels actes de la Festa de la Verema.

 

Les activitats relacionades amb la Verema arrencaran aquest diumenge amb la Cursa de la Verema Puig de Tiula. Les inscripcions continuen obertes a cursapuigdetiula.cat. La majoria es concentraran a la plaça del Mercat entre el divendres i el dissabte de la setmana que ve. Precisament, el muntatge dels estands i els escenaris farà que el mercat setmanal del divendres dia 9 es traslladi a la rambla de Pau Casals.

 

Roda de premsa, intervencions del regidor de turisme, comerç i fires, Raül Mudarra

 

 

 

Roda de premsa, intervenció de Maria Sansó, del celler Rosell Mir

 

Roda de premsa, intervenció d'Antonio Pinilla, cuiner del Racó d'en Pinilla


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles