El corrent crític de Podem Cubelles manté el pols amb el sector oficial

25 d'agost de 2016


Ha convocat una altra assemblea per aquest divendres com a Cercle “prevalidat”.

Entrevista a Albert Tribó secretari general de Podem Cubelles

 

Entrevista a Veronica Masdeu, portaveu del corrent crític de Podem Cubelles

 

El corrent crític amb el sector oficial de Podem Cubelles ha anunciat una assemblea que es farà aquest divendres a les 19h, a la plaça de Jaume Balmes. Es tracta d’un capítol més del conflicte pel control del partit a nivell municipal.

 

Tot i que de moment, les referències que apareixen a la web oficial podemos.info apunten que l’únic sector oficial és l'encapçalat per Albert Tribó com a secretari general, el corrent crític de Cubelles hauria comptat en més d'una ocasió amb el suport de membres de Podem d'altres municipis de la comarca i fins i tot de membres de Podem Catalunya.

 

Les assemblees d'aquest cap de setmana responen a la campanya que ha engegat Podem a nivell estatal anomenada “Activa tu Círculo”. La campanya té l’objectiu de començar a posar ordre a les múltiples veus que fan servir el nom del partit malgrat que no hi ha cap control oficial de la mateixa organització.

 

Per la seva banda, l’assemblea oficial de Podem Cubelles està convocada per aquest dissabte a les 10 del matí al Centre Social.


  • Icone facebook
  • Icone impressora