El trenet turístic començarà a circular aquest divendres

13 de juliol de 2016


El servei funcionarà cada dia fins l’11 de setembre i el recorregut tindrà tres parades. La principal a la plaça de la vila, la segona ja al costat del Mercadona de les Salines i una tercera parada al punt d’informació turística de la platja.

Trenet 2016

 

Entrevista a Raül Mudarra, regidor de turisme, comerç i fires.

 

 

El trenet turístic tornarà a circular per la vila a partir d'aquest divendres. L'empresa encarregada del servei és Mediterraneo Hollydays que ha guanyat el concurs públic per aquest estiu i la possibilitat de continuar també el següent.

 

Entre setmana el trenet circularà a la tarda amb cinc viatges. El primer a les cinc de la tarda i després a les sis, les set, les vuit i les nou. Els dissabtes, diumenges i les festes majors també hi haurà trajectes a les 11, les 12 i l’una. Els preus variaran segons l’edat, de manera que els adults pagaran 2 euros per trajecte, els jubilats un euro i mig i els nens un euro. Els menors de tres anys podran pujar al trenet gratuïtament. També s’inclourà un abonament de grup per a deu persones per 10 euros.

 

Pel que fa als recorreguts, tindran tres parades diferents, a la plaça de la vila, al passeig de la Marina i al punt d'informació turística del passeig marítim. Els carrers per on passarà seran els següents:

 

Anada: c. Major, c. Anselm Clavé, Passeig Narcís Bardají, c. Joan Roig i Piera, c. Victor Balaguer, Avinguda de la Riera, Passeig Fluvial, c. Pla de Sant Pere, Passeig de la Mar Mediterrània, c. Clot del Bassó, Av. Pompeu Fabra, Rambla General Josep Moragues, c. Pau Claris.

 

Tornada: c. Pau Claris, Rambla General Josep Moragues, c. Ramon Llull, Passegi de la Mar Mediterrània, Plaça Pere Quart, c. Clot del Bassó, Av. Jaume I, c. Pla de Sant Pere, Passeig Fluvial, c. Xaloc, Avinguda Mediterrani, Avinguda Onze de Setembre, c. Ausias March, c. Gaudí, Passeig Narcís Bardají, c. Angel Guimerà, Passeig Vilanova, c. Rocacrespa, c. Nou, c. Del Mig, c. de l’Església, Plaça Santa Maria, c. Major.  


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles