La Festa Major Petita continua creixent

13 de juliol de 2016


El programa ha anat incorporant activitats els últims anys que complementen els habituals relacionats amb la cultura popular. D’aquesta manera, entre el 22 i el 31 de juliol, a banda de cercaviles, correfocs i trobades, també hi haurà temps per la poesia, el circ, la música i el patrimoni local.

 

Entrevista a la regidora de cultura, Ester Pèrez.

 

 

La primera activitat serà una exposició dedicada a Charlie Rivel que s’inaugurarà el divendres 22 de juliol a les set de la tarda. Una de les dificultats que s’ha trobat la regidoria a l’hora de fer el programa d’activitats ha estat que hi haurà algunes coincidències. Per exemple, Ester Pèrez, regidora de cultura, ha lamentat que el concert de l’Orquestra de Cambra del dia 22 de juliol a l’església serà a dos quarts de deu i que a partir de les deu de la nit està prevista la ballada de sardanes al passeig marítim amb la Cobla Reus Jove.

 

D’altra banda, una diferència respecte els últims anys serà que no es farà l’encesa de la façana del Castell. La Diputació de Barcelona ha alertat que podria malmetre alguns elements de l’edifici històric. De manera que aquest any el correfoc començarà sense encesa.

 

El conjunt del programa d’actes de la Festa Major Petita entre el 22 i el 30 de juliol ja es pot consultar al web municipal cubelles.cat.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles