L’ajuntament modificarà l’ordenança perquè els gossos puguin anar deslligats a les zones delimitades

11 de juliol de 2016


El nou redactat de l'ordenança d'animals domèstics afegirà un paràgraf al punt 20 i al 21.2 per permetre que els gossos puguin anar sense lligar a la platja autoritzada i al futur corre-can.

Platja Salines gossos

 

El govern ha optat per introduir canvis en l'ordenança de tinença d'animals domèstics per no generar confusions amb els espais nous que s'han habilitat per a l'esbarjo dels gossos.  L’ordenança no concretarà els indrets però sí que establirà que serà l’Ajuntament qui designi les zones autoritzades on els gossos podran anar deslligats. El redactat nou de l’ordenança també deixarà clar que els gossos classificats com a potencialment perillosos en cap cas podran anar deslligats en cap altre espai públic. El regidor de Medi Ambient, Josep Maria Hugué, ha recordat que a les altres platges del municipi no està permesa la presència de gossos.

 

D’aquesta manera l’Ajuntament vol solucionar la confusió que s’ha produït amb l’entrada en funcionament del tros de platja de les Salines per a gossos. Els primers usuaris es van sorprendre quan la policia local els va demanar que no deslliguessin els seus animals de companyia en compliment de l’ordenança en vigor. Malgrat que l’Ajuntament havia publicat un ban d’alcaldia que autoritzava la presència de gossos en aquest indret, en cap lloc s’havia especificat que podien anar deslligats. Ara el govern ha volgut posar fi a aquesta situació i en previsió de la construcció d’un corre-can aquesta tardor ha preferit portar al ple municipal de la setmana que ve aquesta modificació de l’ordenança municipal de tinença d’animals domèstics.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles