Cubellencs FIC s’ha ofert a arribar a acords amb el govern però denuncien dificultats amb els interlocutors

6 de juliol de 2016


Segons el partit d'independents, regidors com Joaquim Macià han complicat el diàleg entre els partits en més d’una ocasió. Tanmateix, la regidora Anna Martínez reclama que el govern sigui més obert a les propostes i a la feina conjunta.

 

Entrevista a Anna Martínez, regidora de Cubellencs FIC 

 

 

Cubellencs FIC assegura que continuen disposats al diàleg amb el govern municipal. Segons el partit d'independents, però, ara per ara es fa difícil negociar amb l'executiu perquè hi ha regidors com Joaquim Macià d'ERC que diuen que els compliquen les converses. Tanmateix, la regidora Anna Martínez reclama que el govern sigui més obert a les propostes i a la feina conjunta amb l'oposició tal com s'ha fet darrerament amb les inversions aprovades en l'últim ple municipal. 

 

En canvi, Cubellencs FIC va ser un dels partits que no va donar suport a la modificació relacionada amb les subvencions a les entitats. En aquest aspecte, el partit d'independents reclama que es garanteixin uns mateixos criteris per totes les associacions ja que consideren que no s’han tractat de la mateixa manera totes les sol·licituds.

 

D’altra banda, Cubellencs FIC ha estat un dels partits que més indignació ha mostrat amb les declaracions polèmiques del regidor d’ERC Joaquim Macià. En aquest sentit, han fet ús de les xarxes socials per donar a conèixer la polèmica i també han començat una recollida de firmes a la plataforma change.org. La regidora Anna Martínez no ha admès les disculpes que va fer Joaquim Macià públicament a Ràdio Cubelles.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles