Cubelles Sí Es Pot lamenta que el govern no vulgui consensuar els pressupostos de l’any que ve

4 de juliol de 2016


Albert Tribó ha declarat a Ràdio Cubelles que l’executiu d’UC, ERC i ICV s’està reservant la possibilitat d’aprovar la seva proposta econòmica en una junta de govern local el 2017 si no reben l'aprovació al ple.

Csep albert tribo

 

Entrevista al regidor de Cubelles Sí Es Pot, Albert Tribó 

 

 

Cubelles Sí Es Pot s'ha mostrat crític amb la postura del govern en l'últim ple municipal. Segons Albert Tribó, l'executiu ha optat per fer modificacions pressupostàries per mantenir el pressupost prorrogat i reservar-se la possibilitat d'aprovar-ne un de nou l'any que ve per junta de govern local si el ple el torna a rebutjar. També han criticat que l'executiu no inclogui partides per fer realitat les mocions aprovades en els plens municipals.

 

Per la seva banda, el govern municipal ha assegurat en roda de premsa que no hi ha cap estratègia al darrera de la manera de desbloquejar els pressupostos. Han recordat que la seva intenció ha estat la d’aprovar en els plens els compromisos econòmics amb el consens més ampli possible. Aquest, diu el govern, ha estat el motiu pel qual han optat per aprovar unes modificacions del pressupost prorrogat enlloc de tot un nou pressupost.

 

Des de Cubelles Sí Es Pot, però, fan una lectura de la situació que apunta cap a un possible tacticisme polític tan de les tres forces del govern com de la major part de l'oposició. Albert Tribó ha declarat a Ràdio Cubelles que sospita que hi ha partits que treballen més en l'horitzó de les properes eleccions que en desencallar la minoria i la situació actual.

 

El grup municipal de Cubelles Sí Es Pot també s’ha desmarcat de la feina de la major part de l’oposició, a qui critiquen que s’estigui interessant més per mantenir uns privilegis que no d’aportar idees complementàries o alternatives a les del govern municipal.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles