PSC, PPC, CiU i Cubelles-Fic demanen la dimissió de Joaquim Macià

1 de juliol de 2016


El motiu ha estat l'expressió que s'ha pogut escoltar en l'enregistrament de la roda de premsa del passat 28 de juny en la seva valoració del primer any de mandat.

Roda de premsa. El portaveu ha estat el regidor del PSC, Xavier Grau.

 

Aquest divendres al migdia els grups de l'oposició (PSC, PPC, CiU i Cubelles-Fic) han convocat una roda de premsa en la què han demanat la dimissió del primer tinent d'alcalde, Joaquim Macià. El motiu ha estat l'expressió que s'ha pogut escoltar en l'enregistrament de la roda de premsa del passat 28 de juny en la seva valoració del primer any de mandat. Els grups de l'oposició que han convocat la roda de premsa titllen l'expressió de Macià "d'insult sense precedents, de manca de respecte i de valors, de molt greu, i inadmissible".

 

Aquests grups han anunciat en Roda de Premsa que properament entraran per registre un manifest en el qual es demanarà una rectificació immediata i que s'actuï en conseqüència davant aquesta expressió que consideren intolerable donada la seva càrrega sexista i masclista i impròpia d’un representant públic. 

 

Cubelles Sí Es pot també ha publicat un comunicat on explica que no accepta les disculpes de Joaquim Macià i també en demana la dimissió o la destitució. L’agrupació d’electors també creu que són aquestes actituds les que han fet difícil tancar acords entre el govern i l’oposició. A més, Cubelles Sí Es Pot també lamenten el silenci dels companys de l’executiu a les expressions del regidor Joaquim Macià.

 

Per la seva banda, Guanyem Cubelles també ha publicat un comunicat on no ha especificat una petició de dimissió. Sí que demana que l'Alcaldia prengui mesures per evitar que es repeteixin situacions similars i no es torni a faltar al respecte d'aquesta manera a les regidores.

 

El primer tinent d'alcalde, Joaquim Macià, va demanar disculpes per l'expressió que s'havia pogut escoltar en l'enregistrament de l'esmentada roda de premsa en l'edició de l'informatiu migdia d'aquest dijous. Però aquests grups de l'oposició ho consideren insuficient.

 

 

 

 

 

 

 

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles