El govern confia en aprovar dues modificacions pressupostàries en el ple

20 de juny de 2016


La sessió serà demà a dos quarts de set de la tarda al Centre Social. A banda de les modificacions pressupostàries, el govern també plantejarà mesures per desbloquejar la construcció de l’Institut Les Vinyes.

Ple setembre 2015

Foto: ple del setembre del 2015

 

Entrevista al regidor d'Hisenda, Turisme, Comerç i Fires, Raül Mudarra. 

 

 

Les modificacions pressupostàries que protagonitzen el ple d'aquest dimarts (18.30 h.), anirien destinades a les subvencions compromeses amb les entitats i a desencallar inversions a la via pública i als antics safaretjos. El regidor d’Hisenda, Raül Mudarra, ha confirmat a Ràdio Cubelles que el govern ha presentat dues modificacions pressupostàries en el proper ple municipal que han de servir per desencallar algunes de les qüestions urgents que ja contemplaven els pressupostos que van ser rebutjats per l’oposició al mes d'abril.

 

El primer expedient de modificació pressupostària vol garantir les subvencions a diverses entitats i associacions de la vila. El segon expedient anirà encaminat a aconseguir inversions en la via pública i en els antics safaretjos per poder començar les obres aquesta tardor. Raül Mudarra ha explicat que són unes inversions que es finançaran amb crèdits o de la Diputació o d’entitats financeres. En conjunt, si s’aproven, sumarien aproximadament mig milió d’euros. Amb tot, Raül Mudarra, regidor d’Hisenda, confia que a diferència dels pressupostos aquestes modificacions sí que comptaran amb el suport d’algun dels grups de l’oposició per poder aprovar-les.

 

El ple municipal de demà, però, també abordarà d’altres qüestions importants. El govern demanarà l’aprovació d’una petició formal dirigida al departament d’Ensenyament de la Generalitat perquè planifiqui la construcció d’un institut nou a Cubelles per a l’institut les Vinyes, que porta quasi deu anys en barracons.

 

Pel que fa a les mocions, ICV recupera la moció sobre les titulitzacions de les hipoteques que es va descartar en l’última sessió extraordinària. Guanyem Cubelles portarà un text que reclama que s’estudiï la municipalització de les llars d’infants. I Cubelles Sí Es Pot demanarà l’ús dels patis fora de l’horari lectiu i la recuperació d’uns equipaments esportius del parc de Santa Maria situat al carrer d'Amadeu Vives.

 

D'altra banda, Isabel Soler prendrà possessió de l'acta com a nova regidora del PP en substitució de José Ramon Palomo, qui va renunciar per motius professionals.

 

La sessió plenària es podrà seguir íntegrament en directe per Ràdio Cubelles aquest dimarts a partir de 18.30 h.


  • L'informatiu
  • RÀDIO A LA CARTA
  • RÀDIO CUBELLES APP
  • col·labora
  • Un pas per la Guerra
  • AGRUPACIÓ BALLS POPULARS
  • LA TÈRMICA
  • EL CÍRCOL CUBELLENC
  • Icone facebook
  • Icone impressora