Els de P5 del Mar i Cel han estat aquest dilluns al congrés comarcal de la ciència

24 de maig de 2016


Han participat amb altres escoles del Garraf en la presentació de projectes científics

“Els infants, protagonistes de la Ciència”. Sota aquest nom s’ha celebrat  aquest dilluns l’11 edició a la sala d'Actes de La universitat  Politècnica de Vilanova i la Geltrú. Igual que en edicions anteriors, el Congrés de Ciència pretén donar una eina més per potenciar tot el treball que s’està portant a terme als centres en l’àmbit de l’observació, la recerca i l’experimentació.

 

Cubelles ha tingut la seva representació. Han estat els alumnes de P5 de l’escola Mar i cel els protagonistes d’enguany. Les dues classes, les veles i els ciclistes han exposat el seu projecte treballat durant tot el curs.  Ho han fet donant resposta a dues qüestions: Per què ens costa aprendre a anar en bicicleta i com es formen les onades. 

 

Des del blog de l’escola Mar i Cel es poden veure a través de dos vídeos com han anat treballant el projecte al llarg d’aquest curs.

 

Els objectius del Congrés de Ciència del Garraf  passen per valorar el treball científic que es realitza amb l‘alumnat en els centres educatius. Donar un marc adequat: organització, medis, espai i temps per què grups d’escolars de la comarca mostrin els seus treballs d’investigació en l’àrea de ciència. Valorar les bones pràctiques, potenciar el treball en recerca i crear situacions gratificants per l’alumnat i el professorat. Incidir en l’aprenentatge competencial en llengua i comunicació. I, sobretot, fer que l’alumnat se senti protagonista.

 

El programa educatiu de Ràdio Cubelles "Fem País" emetrà un reportatge sobre la participació de l'escola Mar i Cel al congrés de la ciència, amb entrevistes tant a les tutores de P5 com alguns dels infants participants. Serà aquest divendres, a les 12:05, a les 17:00h i a les 00:00h.

 

Escolta la notícia sobre els projectes de l'alumnat de p5 de l'escola Mar i Cel

 

 

Escolta el reportatge que dedica el programa educatiu "Fem país" sobre els projectes de l'alumnat de p5 de l'escola Mar i Cel

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora