Torna la llum a la zona marítima després de més de 48 hores a les fosques

12 de maig de 2016


Una avaria greu en l’enllumenat públic va deixar a les fosques el carrer de Josep Tarradellas des de diumenge i fins dimarts a la nit.

Les incidències en el sector de Bardají i del Barri Marítim fa anys que s’arrosseguen. Això deixa periòdicament a les fosques alguns carrers concrets de la zona. Una situació que de vegades s’allarga més de 48 hores. L’empresa adjudicatària de l’enllumenat públic (SECE) no contempla la substitució d’infraestructures en el seu contracte, sinó que s’encarrega tan sols del manteniment i la reparació. Ha arribat un punt però que l’Ajuntament és qui hauria de canviar les instal·lacions de cablejat, fanals i d’altres elements relacionats amb l’enllumenat.

 

En aquest sentit, el regidor d’espai públic, José Manuel Ardila, ha comentat que preveien una partida d’inversió per aquest 2016 en el pressupost que l’oposició va rebutjar en l’últim ple. Segons José Manuel Ardila, regidor d’espai públic, l’equip de govern volia invertir aquest 2016 més de 100.000 euros per l’enllumenat públic i 100.000 euros més per millorar-ne l’estalvi energètic però són inversions encallades amb el pressupost.

 

Momentàniament, aquest dimarts ja s’ha solucionat l'avaria greu que havia deixat sense llum el carrer de Josep Tarradellas i alguna altra part del Barri de Mar. Aquest és un dels sectors que presenta més queixes periòdicament per les deficiències en els fanals a conseqüència de la corrosió que provoca la proximitat del mar i les aigües freàtiques.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles