El govern contractarà un arquitecte perquè analitzi l'estructura de Can Travé

11 de maig de 2016


En la junta de govern d'aquesta setmana es plantejarà la contractació de l'arquitecte Eduard Montané, qui va dissenyar la comissaria de la Policia Local o els vestidors del camp Josep Pons i Ventura.

 

 

Entrevista a José Manuel Ardila, regidor de patrimoni 

 

 

L’edifici de Can Travé pateix algunes patologies com l’atac de tèrmits i corcs en elements de fusta, com també algunes deficiències en estructures. Per tal d’aclarir per on cal començar a arreglar l’edifici patrimonial, el govern ha previst un contracte menor que s’encarregarà a un arquitecte que ja ha treballat en altres ocasions al municipi, Eduard Montané. Concretament va ser un dels arquitectes de la comissaria de la Policia Local o dels vestidors del camp de futbol Josep Pons i Ventura. 

 

El regidor de patrimoni, José Manuel Ardila, ha explicat que hi ha problemes a l’edifici que encara estan pendents de solucionar i que de moment on s’ha avançat més és als jardins, malgrat que tampoc no s’han pogut abordar completament. Tanmateix, José Manuel Ardila, regidor de patrimoni, ha recordat que la intenció del govern és aconseguir obrir els jardins aquest estiu, "a finals de juny o principis de juliol". Els plans d’ocupació que han permès treballar en els jardins de Can Travé s’esgoten al mes de juny. A partir d’aleshores, el govern valorarà si contracta algun servei de manteniment de l’espai que permeti seguir avançant.

 

Mentrestant, en la junta de govern local d'aquesta setmana ja s'aprovarà, molt probablement, la contractació de l'arquitecte Eduard Montané perquè es dediqui exclusivament a detectar i proposar les actuacions més urgents per a l'estabilitat de l'edifici patrimonial que va costar 1,5 milions d'euros a les arques municipals.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles