L’oposició protesta perquè ningú els va informar de la visita d’Arles de Tec

7 d'abril de 2016


Els regidors del PSC, CIU, el PP, Guanyem i Cubellencs han enviat una carta a l’Ajuntament d’Arles de Tec perquè no se’ls va convidar a la trobada que es va fer divendres passat entre el govern municipal i una representació de l’ajuntament de la vila agermanada

 

L’oposició protesta perquè ningú els va informar de la visita d’Arles de Tec. Els regidors del PSC, CIU, el PP, Guanyem i Cubellencs han enviat una carta a l’Ajuntament d’Arles de Tec perquè no se’ls va convidar a la trobada que es va fer divendres passat entre el govern municipal i una representació de l’ajuntament de la vila agermanada. Els polítics cubellencs lamenten no haver pogut saludar-se i ho atribueixen a la manca de comunicació per part de l’executiu local.

 

Divendres de la setmana passada van visitar Cubelles des d’Arles de Tec, el regidor de Festes i Tradicions, Sebastià Raya, i la regidora de cultura, Maria Rosse Boisset. Els van rebre l’alcaldessa Rosa Fonoll, primer tinent d’alcalde, Joaquim Macià i la regidora de cultura, Educació, Infància i Joventut, Ester Pèrez, i el regidor d’Hisenda i de Turisme, Comerç i Fires, Raül Mudarra. La reunió va servir per mostrar els jardins de Can Travé i confirmar els projectes d’intercanvi que es faran properament entre les dues viles catalanes.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles