La Federació d'Associacions de Veïns dóna suport al seu president, Enric Delgado

4 d'abril de 2016


La FAV on són representades les AV del Nucli Antic, Mas Trader II, Ricreu, Estoreres, Parck Cubelles, Corral d'en Tort i Pau Casals, rebutja les declaracions del president de l'AV Barri de Mar, Lluís Millans.

Els membres que conformen la Federació d'Associacions de Veïns de Cubelles (FAV) s'han posat en contacte amb Ràdio Cubelles per tal de mostrar el seu malestar per les declaracions que va fer Lluís Millans, president de l'AV del Barri de Mar a l'emissora municipal. Tot i que no han volgut enregistrar les seves declaracions, sí que ham permès que l'emissora publiqui les seves explicacions.

 

Des de la FAV han recalcat que el conjunt d'entitats veïnals que en formen part va mostrar el seu suport a la continuïtat d'Enric Delgado com a president. També atribueixen les crítiques del president de l'AV del Barri de Mar, Lluís Millans, a les seves aspiracions personals pel càrrec de president de la FAV, tot i no tenir el suport de la resta de representants. La junta de la federació alhora admet que l'assemblea del setembre es va anunciar de manera formal pocs dies abans i sense l'antelació dels 15 dies que marquen els estatuts. Tanmateix han recordat que tots els presidents de les entitats veïnals ja coneixien la data de l'assemblea amb prou antelació per avisar els seus associats i fer-se una forat a l'agenda. I també han lamentat que la decisió d'abandonar la FAV segurament no ha estat presa en una reunió amb els socis.

 

La FAV ha assegurat que no entraran en polèmiques que només perjudiquen la seva tasca sense ànim de lucre de defensa dels interessos dels veïns i dels barris que actualment hi són representats. I que continuaran treballant sense estridències i amb reunions periòdiques amb els representants del govern municipal.

 

Resposta per part de Lluís Millans, president de l'AV del Barri de Mar

 

Per la seva banda, el president de l'AV del Barri de Mar, Lluís Millans, ha volgut respondre les acusacions de la FAV "sense ànim de polemitzar". En un correu electrònic dirigit a Ràdio Cubelles ha exposat que "el que infringeix els Estatuts, ha de ser expulsat de la Federació" I segons explica en el mateix document, Lluís Millans fa referència a "l'Artícle 30, apartat C" on segons diu, "La condició d'associat es perdrà: C.- Per incompliment en més d'una ocasió dels Estatuts de la Federació". I que, segons Lluís Millans, president de l'AV del Barri de Mar, "el Sr. Delgado [president de la FAV] ho ha fet en tres ocasions".

 

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles